404 Not Found


nginx
IZA zorgverzekering – verzekering online afsluiten .eu
Ga naar de inhoud

IZA zorgverzekering

Dat verzekeraar IZA niet voor iedereen een bekende naam is, is eigenlijk ook wel logisch. IZA zorgverzekeraar is namelijk een zorgverzekeraar speciaal voor mensen in de publieke sector. Dat wil zeggen dat hun klanten werken bij bijvoorbeeld de gemeente, de provincie, een nutsbedrijf of in het onderwijs. IZA heeft al meer dan vijftig jaar ervaring en mag zich met recht specialist noemen in de publieke sector. IZA werkt samen met o.a. Univé, VGZ en Trias.

N.B. U komt dus alleen in aanmerking voor een zorgverzekering bij IZA als u in de publieke sector werkt. Uw partner en eventuele kinderen mogen echter ook meeverzekerd worden bij IZA.

IZA zorgverzekering 2012

De basis zorgverzekering van IZA is een mixpolis, dat wil zeggen dat het een combinatie is tussen een natura- en een restitutiepolis. Voor sommige behandelingen bent u volledig vrij om een zorgverlener te kiezen en in andere gevallen kunt u kiezen uit behandelaren die een contract met IZA hebben. In een duidelijk overzicht geeft IZA aan welke vergoedingen in natura of restitutie zijn.

IZA aanvullende zorgverzekering 2012

Bij IZA kunt u kiezen uit een drietal aanvullende verzekeringen, IZA Basic, IZA Classic en IZA Perfect. In al deze pakketten zijn ook de zorg van tandarts opgenomen, dus u heeft geen extra aanvullende tandartsverzekering meer nodig.

IZA Basic

Met het IZA Basic pakket bent u aanvullend verzekerd voor (gedeeltelijke) vergoeding van orthodontie, fysiotherapie, stottertherapie, psychologische zorg, tandheelkundige hulp en zorgverblijf (hospice, Ronald McDonaldhuis en herstellingsoorden).

IZA Classic

Als u kiest voor het IZA Classic pakket ontvangt u vergoeding voor dezelfde behandelingen als in het IZA Basic pakket, alleen zijn de maximale vergoedingen hoger. Daarnaast komt u ook in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding voor o.a. brillen en lenzen, hoortoestellen, pruiken, anticonceptiemiddelen, een aantal plastische chirurgie ingrepen, sterilisatie en hersteloperatie en uitgebreide tandheelkundige ingrepen.

IZA Perfect

Wilt u zeker weten dat u zo goed mogelijk verzekerd bent, dan is het IZA Perfect aanvullende pakket geschikt voor u. U ontvangt een hoger maximumbedrag bij alle behandelingen die ook vergoed worden in het IZA Classic pakket. Zo weet u zeker dat u niet voor (financiële) verrassingen komt te staan als het om uw zorg gaat.