Home / autoverzekeringen / Allsecur autoverzekering

Allsecur autoverzekering

met ruim 125.000 klanten behoort Allsecur een van e grootste autoverzekeraars van Nederland. Allsecur biedt consumenten autoverzekeringen tegen een voordelige premie. Allsecur is de afgelopen vier jaar uitgeroepen tot beste keuze als het gaat om de keuze voor autoverzekeringen. Dit artikel gaat dieper in op de voordelen van de autoverzekering van Allsecur.

Geen eigen risico

Uniek aan de allsecur autoverzekering is dat klanten geen eigen risico hoeven te betalen. Waar andere verzekeraars bij schade soms honderden euro’s door de verzekerde zelf laten betalen, neemt allsecur alle gemaakte kosten voor rekening. Dit zorgt ervoor dat u zelf bij schade dus in veel gevallen niets kwijt bent.

Dagelijks opzegbaar

Klanten die een autoverzekering afsluiten bij Allsecur zitten nergens aan vast. Allsecur is een van de weinige verzekeraars die een dagelijks opzegbare autoverzekering bieden. Hierdoor kunt u zelf op ieder beslissen over te stappen naar een andere autoverzekering. Hiermee geeft Allsecur al aan dat de klanten niet gebonden worden en dus altijd weg kunnen als ze niet tevreden zijn.

Dekking en varianten

Allsecur biedt een drietal varianten autoverzekeringen aan: wa, wa+ en all risk. U kunt dus gemakkelijk de juiste variant kiezen, fhankelijk van uw situatie. Daarnaast werkt Allsecur met aanvullende verzekeringen. Hierbij valt de denken aan een inzittendenverzekering of een extra module voor juridische hulp in geval van schadeverhaal op de verzekeraar of het in gelijk gesteld worden. Deze aanvullende modules bij de standaard autoverzekering zijn maandelijks aan of uit te zetten.

Aanvullende dekkingen

De aanvullende dekkingen zijn bedoeld om zelf uw autoverzekering helemaal passend voor uw situatie te maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een verlengde nieuwwaarde-uitkering. Voor een klein bedrag extra krijgt u tot drie jaar de nieuwwaarde vergoed in geval van total loss, waar deze standaard 1 jaar is.
Andere, veel gekozen aanvulling, is de bonus garantie. Met deze module gaat de no-claim korting niet omlaag, ook al maakt u schade door eigen schuld. Deze module verzekerd u van een hoge no-claim korting.

Schadecoach

Allsecur biedt als aanvullende service een handige dienst aan. De schadecoach, zoals de dienst genoemd wordt, helpt u in geval van schade met handige tips en adviezen. De schadecoach is ook verkrijgbaar als app voor iPhone of Android smartphones.

24/7 bereikbaar

Allsecur is altijd bereikbaar. Wilt u uw Allsecur autoverzekering aanpassen? Of een schade melden? De telefonische dienst van Allsecur is altijd bereikbaar!

Top