Home / autoverzekeringen / OHRA autoverzekering

OHRA autoverzekering

OHRA autoverzekering

De OHRA autoverzekering biedt u voordelige zekerheid voor uw auto. De verzekering verzekerd uw auto tegen een gunstige premie. Ruim 150.000 Nederlanders hebben op dit moment een OHRA autoverzekering. Maar wat zijn de grootste voordelen van OHRA boven andere verzekeraars? Dit artikel geeft de belangrijkste voordelen van de OHRA autoverzekering.

No claim korting

De OHRA autoverzekering geeft haar klanten standaard een no-claim korting van 60%. Een no-claim korting ontvangt een verzekerde op het moment dat de verzekerde geen schades claimt. De no-claim korting is afhankelijk van het aantal opgebouwde schadevrije jaren. Bij OHRA loopt de korting voor iemand die veel schadevrije jaren opgebouwd heeft op tot 82%! Dit is een aanzienlijk hoge korting. Zo bent u met de OHRA autoverzekering wel heel voordelig verzekerd!

Partner meeverzekeren

Heeft uw partner ook een auto? Dan is het zeer voordelig deze ook te verzekeren bij OHRA! Voor een verzekerde tweede auto ontvangt u standaard 80% no-claim korting en ook de noclaim van deze verzekering kan oplopen tot 82%!

Stel zelf uw autoverzekering samen

Auto campagne april 2013 Image Banner 500 x 500

Bij OHRA stelt u zelf uw autoverzekering samen. OHRA biedt klanten zogenaamde modules aan. In Nederland is een WA-verzekering (wettelijke aansprakelijkheid verzekering) verplicht. Deze module staat dan ook standaard aan. Daarnaast kunt u kiezen voor 9 andere modules. Deze zijn:

  • Brand, storm en natuur
  • Diefstal
  • Ruit
  • Aanrijding
  • Accessoires
  • Ongevallen inzittenden
  • Schade inzittenden
  • Rechtsbijstand
  • Pechhulp Nederland

Voordelen OHRA Autoverzekering

Tot slot nog een kleine samenvatting van alle voordelen van de OHRA autoverzekering.

Drie jaar aanschafwaarderegeling bij WA Plus en All Risk

Normaal gesproken ontvangt u bij total loss (reparatie van de schade kost meer dan de dagwaarde van de auto) de dagwaarde van de auto uitgekeerd. Deze dagwaarde is de economische waarde van de auto op dat moment. In de meeste gevallen is dit bedrag veel lager dan het bedrag waarvoor u een nieuwe vergelijkbare auto kunt aanschaffen. De OHRA autoverzekering biedt daarom uitkering van de aanschafwaarde. Tot drie jaar na aanschaf van uw auto ontvangt u niet de dagwaarde, maar de aanschafwaarde bij de OHRA autoverzekering. Zo weet u zeker dat u een vergelijkbare auto kunt aanschaffen bij total loss!

Gratis leenauto bij WA plus en All Risk

Moet uw auto voor reparatie naar de garage? Dan krijgt u bij de OHRA autoverzekering een gratis leenauto gedurende de tijd dat uw auto voor reparatie bij de garage is. Wel zo handig!

24/7 bereikbaar bij schade

OHRA is 24/7 bereikbaar voor het melden van schades. U kunt uw schadegeval dus altijd snel melden!

Top