404 Not Found


nginx
caravanverzekering – verzekering online afsluiten .eu
Ga naar de inhoud

caravanverzekering

Een caravan is een kostbaar bezit, daar bent u natuurlijk zuinig op. Zorg er daarom voor dat u uw caravan goed verzekerd. Je wilt immers zorgeloos op vakantie kunnen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Tegenwoordig hebben verschillende verzekeraars speciale caravanverzekeringen beschikbaar.

Dekking caravanverzekering

De dekking van caravanverzekeringen verschilt per verzekeraar. U heeft de keuze uit verschillende soorten caravanverzekeringen, ieder met een eigen dekking. Let bij het uitzoeken van de juiste verzekering goed op de volgende aandachtspunten:

Verzekering voor diefstal en schade aan uw caravan

U wilt uw caravan allereerst natuurlijk verzekeren voor schade en diefstal. Stel dat uw caravan gestolen wordt tijdens het kamperen of voor uw huis naar aanloop van een vakantie, dan wilt u dat dit goed verzekerd is. Verzeker uw caravan daarom minimaal voor diefstal en schade. Zo wordt u (deels) schadeloos gesteld in het geval dat de caravan weggenomen wordt of als deze beschadigd raakt, bijvoorbeeld tijdens het rijden met de caravan.

Hagel en stormschadedekking van de caravanverzekering

Caravans zijn gevoelig voor schade veroorzaakt door het weer. Stormschade is snel opgelopen met een caravan. Vallende takken, omgewaaide bomen, ze kunnen uw caravan goed beschadigen. Daarnaast is een flinke hagelbui funest voor uw caravan. Verschillende verzekeraars bieden daarom speciale stormschadeverzekeringen aan. Deze vergoeden schade aan uw caravan opgelopen door stormweer.
Is uw caravan voorzien van een hagelbestendig dak? Dan kunt u bij veel verzekeraars een flinke korting tegemoet zien op de aanvullende verzekering voor stormschade.

Spullen in de caravan meeverzekerd

Naast de dekking van schade aan de caravan of diefstal van de caravan zelf is het verstandig te overwegen om de inventaris die aanwezig is ín de caravan ook mee te verzekeren. Kleding, apparatuur, speelgoed, het wordt al snel achterlaten in de caravan. Deze goederen tezamen kunnen al snel een aanzienlijke waarde vertegenwoordigen. Overweeg daarom bij het afsluiten van een caravanverzekering goed of de inventaris ook meeverzekerd dient te worden en voor welke waarde.

Caravanverzekering afsluiten

Een caravanverzekering afsluiten kunt u in veel gevallen zelf snel via internet doen. Tegenwoordig bieden verschillende verzekeraars caravanverzekeringen aan die direct online aan te vragen zijn. Denk er wel ruim voor de vakantie aan uw caravan te verzekeren, zo bent u er zeker van dat u onbezorgd van uw vakantie kunt genieten!
Onderstaande verzekeraars bieden verzekeringen speciaal voor caravans aan:

Inshared