Home / nieuws

nieuws

Volg hier al het nieuws over de verzekeringswereld! Nieuws en ontwikkelingen op het gebied van polisvoorwaarden, verzekeringen en dekkingen vind u op deze pagina!

Collectiviteitskorting belangrijkste reden keuze zorgverzekeraar

Het kiezen van een zorgverzekering is voor velen een lastige keuze. Keuzevrijheid, het imago van de zorgverzekeraar, afspraken met zorgaanbieders, allemaal zaken die van groot belang zijn goed te overwegen. En dan willen we ook allemaal natuurlijk de laagste premie. Nu blijkt collectiviteitskorting echter de belangrijkste reden om te kiezen voor een zorgverzekering.

Artikel geplaatst op: 25-11-2013 | verzekering online afsluiten . eu

Verschillen zorgpremies nog nooit zo groot als met zorgpremies 2014

Alle zorgverzekeraars hebben hun zorgpremie 2014 bekend gemaakt, tijd dus om de balans op te maken en de goedkoopste zorgverzekering voor 2014 uit te zoeken. Vergelijken van zorgpremies is nog nooit zo zinvol geweest als dit jaar. De prijzen van de basispremies die de verschillende verzekeraars bieden liggen verder uit elkaar dan ooit, blijkt nu alle premies voor 2014 bekend zijn.

Artikel geplaatst op: 19-11-2013 | verzekering online afsluiten . eu

VGZ zorgverzekering premie daalt in 2014

VGZ heeft zijn zorgpremie voor 2014 bekend gemaakt. De verzekeraar volgt de andere verzekeraars die de premie 2014 al bekend maakte. Net als de andere zorgverzekeraars daalt de zorgpremie aanzienlijk ten opzichte van dit jaar.

Artikel geplaatst op: 11-11-2013 | verzekering online afsluiten . eu

Hema komt met goedkope zorgverzekering

Hema komt met een goedkope zorgverzekering. Met een premie vanaf 67 euro behoort Hema met de ziektekostenverzekering tot een van de voordeligste zorgverzekeraars.

Artikel geplaatst op: 10-11-2013 | verzekering online afsluiten . eu

Meer Nederlanders willen overstappen van zorgverzekering

Overstappen van zorgverzekering: het kan veel geld schelen in de premie die betaald moet worden. Veel Nederlanders stappen jaarlijks dan ook over op een andere zorgverzekeraar. Dit jaar plant zelfs een recordaantal Nederlanders om over te stappen van zorgverzekeraar. Overstappen levert al snel een besparing van honderd euro per jaar op. Overstappen

Artikel geplaatst op: 23-10-2013 | verzekering online afsluiten . eu

Eerste zorgverzekeraar maakt premie 2014 bekend

Traditiegetrouw heeft zorgverzekeraar DSW als eerste de zorgpremie voor 2014 bekend gemaakt. De premie van DSW is verlaagd met 90 euro. Hiermee is de premie…

Artikel geplaatst op: 26-09-2013 | verzekering online afsluiten . eu

Zorgpremie ongezonde mensen moet omhoog

Mensen die ongezond leven zouden meer zorgpremie moeten gaan betalen. Dat vindt een groot deel van de Nederlanders. Het Sociaal Cultureel Planbureau en onderzoeksinstituut NIVEL hebben onafhankelijk van elkaar onderzoek gedaan naar deze stelling. Uitkomst is dat een groot deel van de Nederlanders het niet verkeerd zou vinden als mensen die ongezond leven meer zorgpremie zouden moeten betalen. Ze gebruiken immers

Artikel geplaatst op: 24-11-2012 | verzekering online afsluiten . eu

Zorg zonder eigen risico

Het eigen risico blijft stijgen. Dit zijn de kosten die door de verzekerde zelf betaalt dienen te worden als gebruik gemaakt wordt van zorg. Voor veel mensen is 350 euro eigen risico een grote drempel. Er is nu echter een manier om het eigen risico te vermijden.

Artikel geplaatst op: 24-11-2012 | verzekering online afsluiten . eu

Top