Home / nieuws / Hema komt met goedkope zorgverzekering

Hema komt met goedkope zorgverzekering

Hema komt met goedkope zorgverzekering

Hema gaat zorgverzekeringen aanbieden. Vanaf 2014 is het mogelijk je zorgverzekering bij Hema onder te brengen met de Hema zorgverzekering. Het is de eerste keer dat een winkelketen een zorgverzekering aanbiedt onder de naam van de winkelketen.

De Hema zorgverzekering zal een goedkope zorgverzekering worden die een samenwerking betreft tussen Hema en Menzis. In feite is de Hema zorgverzekering vergelijkbaar met de basisverzekering van Menzis. Met een premie vanaf 69 euro per maand is Hema wel een voordelige keuze. Wil men deze premie betalen, dan dient het eigen risico wel te worden verhoogd naar 860 euro. Voor degenen die liever een zo laag mogelijk eigen risico riskeren is de Hema basisverzekering vastgesteld op 89 euro. Hiermee is de Hema basisverzekering nog steeds een van de goedkoopste zorgverzekeringen in 2014.

Aanvullende verzekeringen

Ook aanvullende verzekeringen zijn toe te voegen aan de Hema basisverzekering. Extra dekking voor orthodontie, tandzorg of fysiotherapie kunnen de basis zorgverzekering van Hema uitbreiden. Let hierbij wel goed op: vergelijken kan een goedkoper alternatief opleveren. Zo dekt de aanvullende zorgverzekering met uitgebreidste aanvullingen 18 behandelingen voor fysiotherapie. Ter vergelijking: de aanvullende verzekering van Interpolis is voordeliger en dekt 27 behandelingen. De Hema zorgverzekering is dus voordelig, maar met uitgebreide aanvullingen op de standaard verzekering kunnen andere zorgverzekeraars voordeliger zijn.

10% korting op je boodschappen bij Hema

Wie kiest voor de zorgverzekering van Hema krijgt als extraatje korting op aankopen bij de Hema winkels. Op vertoon van de zorgverzekeringpas krijgen consumenten die zich verzekeren via de Hema zorgverzekering een korting van 10 procent op aankopen in de Hema winkels. Helaas geldt de korting niet op het gehele assortiment: online-aankopen die je thuis laat bezorgen en Hema-tickets zijn bijvoorbeeld uitgesloten van de korting.

Vergelijken loont

Als eerder aangegeven: vergelijken van zorgverzekeringen loont. Zeker bij aanvullende dekkingen kunnen andere zorgverzekeraars voordeliger zijn. Vrijwel alle zorgverzekeraars hebben intussen hun zorgpremies voor 2014 bekend gemaakt. De meeste verzekeraars hebben de zorgpremies voor 2014 verlaagd. Vergelijken en overstappen kan dus zeker een aardige besparing opleveren!

Top