404 Not Found


nginx
reisverzekeringen – verzekering online afsluiten .eu
Ga naar de inhoud

reisverzekeringen

Gaat u op vakantie? Een grote reis maken? Even ertussenuit in het buitenland? Vergeet dan geen reisverzekering af te sluiten om u te verzekeren tegen verlies, diefstal en ongelukken op uw vakantie!

Reisverzekering

Een reisverzekering beschermt u tegen de vaak hoge kosten die gemaakt worden bij schade opgelopen tijdens reizen. Gaat u op vakantie en raakt u daar uw camera kwijt? Deze wordt vergoed als u een reisverzekering heeft!

Vergoeding reisverzekering:

Reisverzekeringen vergoeden verschillende zaken. Enkele hiervan zijn:

  • Overlijden of ziekte in het buitenland
  • Materiële schade (kwijtgeraakte, beschadigde apparaten als camera’s bijvoorbeeld)
  • Medische ingrepen in het buitenland
  • Verlies of diefstal van reispapieren

Dit zijn slechts enkele van de zaken die gedekt worden door een reisverzekering. Wat de precieze dekking is verschilt per aanbieder en verzekeraar. Neem voor de exacte dekking van de verzekering dan ook de voorwaarden van de verzekering goed door!

Doorlopende reisverzekering

Gaat u regelmatig op vakantie? Vaker naar het buitenland dan eens per jaar? U kunt dan een doorlopende reisverzekering overwegen. Met een dergelijke verzekering bent u het hele jaar door verzekerd in het buitenland. Een doorlopende verzekering is in veel gevallen zelfs niet heel veel duurder. Het bespaard in ieder geval veel tijd wanneer u weer op reis gaat. U hoeft dan voortaan niet voor iedere reis te denken aan uw reisverzekering!

Reisverzekeraars

Zelf reisverzekering Zelf.nl reisverzekering
FBTO reisverzekering FBTO reisverzekering