Home / Zorgverzekeringen / Univé zorgverzekering

Univé zorgverzekering

Univé zorgverzekering

Univé is een grote verzekeraar in Nederland. Naast de Univé zorgverzekering biedt het bedrijf ook een ruim assortiment aan andere verzekeringen als autoverzekeringen en inboedelverzekeringen. Bij het afsluiten van meerdere verzekeringen bij deze verzekeraar ontvangt u daarom korting op de verzekeringen.

Basispremie

De basispremie voor de Univé zorgverzekering is voor 2013 vastgesteld op € 97,15 per maand. Deze premie is de minimale premie die u betaald om bij Univé verzekerd te zijn met het verplichte eigen risico van € 350.

Aanvullende verzekeringen

Bij de Univé zorgverzekering kunt u de standaard zorgverzekering naar eigen wens uitbreiden. Om iedereen een passende verzekering te bieden en toch het overzicht niet kwijt te raken, biedt het bedrijf drie aanvullende en drie tandartsverzekeringen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor één van de vier totaalpakketten.

Univé ledencollectief

Heeft u al verzekeringen bij Univé? Loopt uw autoverzekering bij Univé? Of is uw inboedel verzekerd bij Univé? Dan kunt u extra korting ontvangen op de Univé zorgverzekering! Bekijk snel hoeveel korting u recht op heeft. Meerdere verzekeringen afsluiten bij Univé zorgt er dus voor dat u nog voordeliger uit bent!

Top